Wolsung Magia Wieku Pary
Napisano 07 grudzień 2009 - 12:15
Czy ktoś zechciał by poprowadzić/zagrać w przygodę?
Napisano 07 grudzień 2009 - 12:47

"If it (sake) tastes bad, then that's proof that there's something wrong within yourself." - Hiko
Napisano 14 grudzień 2009 - 00:14
Bywa.

Napisano 14 grudzień 2009 - 10:46
Hmm, mnie to trochę dziwi, bo system jest ciekawy i ma wiele do zaoferowania, a po tym jak go przeglądałem to nie powinno byc problemów z zastosowaniem mechaniki (lub przynajmniej jej ciekawszych fragmentów) na forum. Poza tym zbiera dobre recenzje z tego co widziałem, no ale cóż. Jak napisałeś: bywa
Co do Hali to jak w końcu skończę przeglądac podręcznik, a wezmę się za przeczytanie go, to kto wie, kto wie;)

"If it (sake) tastes bad, then that's proof that there's something wrong within yourself." - Hiko
Napisano 14 grudzień 2009 - 13:46
Generalnie w tym przypadku problem polega na tym, że zupełnie nie pasjonuje mnie steampunkowy setting, a gra czeka w kolejce na zapoznanie się głównie z uwagi na mechanikę, więc gdyby ktoś chciał opisać co tam jest nowatorskiego, to chętnie poczytam.

Ale będzie jazda, łupu-cupu bęc!
Zmurszała dwoistość natchnionych fajersztosów i misternie wyrychtowany kandelabr gnuśnych konsonansów są niczym wobec nafaszerowanych oleistą fakturą zaborczych i stanowczych, drapieżnych i natrętnych autostymulacji podsiębiernych ostrogonów zapyziałych i zardzewiałych fiszbinów.
Napisano 14 grudzień 2009 - 14:00
Chętnie za to poczytałabym strefowe recenzje i wrażenia, i wzięła udział w dyskusji na temat tego systemu

Had my head stove in but I'm still on my feet
And I'm still willin'"
Napisano 24 grudzień 2009 - 12:23

Napisano 20 styczeń 2011 - 16:25
Napisano 20 styczeń 2011 - 18:00
Też bym się pisał, ale na pewno tylko jako gracz.

Napisano 20 styczeń 2011 - 20:49
Napisano 21 sierpień 2011 - 20:01
Ja Wolsunga rozgrywam głównie w koloniach, więc jakby komuś chciało się odkrywać piramidy Mictlan (wolsungowe kultury prekolumbijskie) i bawić się w Cejrowskiego wśród dzikich plemion, to chyba by znalazł coś dla siebie.

Wybrańcem Panny bądź w regimencie:
I żebyś poszedł z abszejtem swoim,
Z błogosławieństwem Maryi twojem."
Napisano 22 sierpień 2011 - 07:29

Napisano 22 sierpień 2011 - 12:33

Napisano 22 sierpień 2011 - 17:02

Napisano 22 sierpień 2011 - 17:19

Napisano 19 luty 2012 - 12:28
Może świat średnio chłonę, ale w Wolsunga głównie gram dla rozgrywania konfrontacji, potencjalnie do wyłapywania i grania poszczególnymi okolicznościami poza konfrontacjami.

Sesje online via Skype
"Jeśli wolność słowa w ogóle coś oznacza, to oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć" - G. Orwell

Pomoc