Strefa Forumowych RPG - forumowe sesje RPG, PBF, play by forum: Leap of Faith - Strefa Forumowych RPG - forumowe sesje RPG, PBF, play by forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Leap of Faith

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   KiD 

• Lord
  • Grupa Bohaterscy Gracze
  • Postów 2084
  • Rejestracja 05-styczeń 05

Napisano 30 sierpień 2011 - 09:13

Hej,

Strefę opuściłem dawno temu i dopiero niedawno udało mi się wrócić by teraz korzystać z uroków jednej z przygód. W każdym razie, jednym z powodów, dla którego ją opuściłem była chęć rozwoju w innych dziedzinach życia, bardzo mocno zafascynowała mnie wtedy perkusja. I tak po tym czasie mniej więcej na początku czerwca udało mi się zmontować kapele, kiedy już uznałem, że jestem gotowy wyjść do ludzi. Był to nasz drugi koncert, nie do końca też wszystko się udało. Nałożyła się na to trema, fakt krótkiej działalności i nacisku tylko na nasz materiał. W każdym razie - zachęcam do oglądania/słuchania i wygłaszania swoich opinii. Przepraszam z góry też za jakoś nagrania.

http://youtu.be/bMXXU89xQ48

Użytkownik KiD edytował ten post 30 sierpień 2011 - 09:14

Fuck damnation, man! Fuck redemption! We are God's unwanted children? So be it!

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   JJHunter 

• Chief Executive Officer
  • Grupa Great Creators
  • Postów 5393
  • Rejestracja 13-luty 04

Napisano 30 sierpień 2011 - 09:23

Fajnie, że wróciłeś :)

Dajecie czadu, tak trzymać. Jakość rzeczywiście nie najlepsza, ale przesłuchać można. Czekamy na więcej ;)

By otrzymać posta w przygodzie wyślij SMSa pod numer 12345 o treści "Nick_gracza".
Koszt SMSa to 5 zł (bez VAT). Całość kwoty jest przekazywana na wszelki środki mające poprawić humor i zapał Mistrza Gry.
Karnet miesięczny 40 zł (10 odpisów) wydaję dopiero po przelewie na konto.

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1